PROMOSI VITAMIN E 50% OFF

9:36 PM Unknown 0 CommentsPromosi vitamin E shaklee kini kembali. Bulan oktober kali ini memberi peluang kepada semua pengguna untuk berjimat tau, beli sebotol vitamin E dapat sebotol percuma dengan potongan harga 50%.
ANTI PENUAN – Makan 1 kapsul Vitamin E setiap hari membantu melambatkan proses penuan,mengurangkan kedut,garis halus,akne,serta bintik penuan.Ianya juga mampu membaik pulih tekstur kulit,ton muka,dada serta otot peha kita.
MELINDUNGI JANTUNG – Dengan pengambilan harian 800IU Vitamin E untuk jantung yang sihat.Ia mampu melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid,meningkatkan kolestrol HDL,mengurangkan tekanan darah,menghalang platelet darah dari melekat kedinding arteri dan menghalang ANEMIA HEMOLITIK,penyakit JANTUNG DLL.
ANTI OKSIDAN YANG KUAT – Pengambilan lebih dari 1,200 IU sehari untuk anti-Oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan KANSER ,mengukuhkan sistem imun,menghalang @ melambatkan pertumbuhan TUMOR,mengurangkan kerosakkan akibat radikal bebas.Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi – katarak dan masalah kesihatan.
MEMPERTINGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF – Kajian menunujukkan pada tahun 1924,Vit E mampu memulihkan reproduktif.Jika para lelaki mengambil 600IU -800IU Vit E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.
MEMPERBAIKI ARTHRITIS – Mampu meningkatkan keanjalan saluran darah,memperbaiki kitaran darah,merawat bahu kejang,pening,buasir,serta sakit sendi.
MEMPERBAIKI PARUT – Memperbaiki bengkak dan ulser kulit.Boleh dikenakan terus pada tempat yang luka untuk mengurangkan parut.
KELESTARIAN TENAGA – Meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih.

PM/SMS/WASSAP 011-1291 9805/AIN

0 comments: