Cantik Luar dan Dalam

12:01 AM Norain Yusoff 0 Comments

Harini nak cerita pengalaman ke medispa untuk buat facial. Sebab semua orang sibuk nak buat carbon peeling treatment, akhirnya terjebak jugakla. Memang kesan memuaskan, kulit dah hilang kekusaman dan nampak glowing skit..hihi.



Tapi nak cerita yang beautician di medispa pun sarankan supaya ambil supplemen dan she did mention 'shaklee'. Beliau sendiri ambil supplemen shaklee, katanya wajibla perempuan-perempuan nak cantik ambil at least B Complex, Vitamin C, dan Alfalfa tu. B Complex ni boleh kurangkan kesan sunburn, maklumla cuaca kita ni terik kan. Vitamin C ni memang dah tersohor, untuk kulit cantik. Alfalfa pulak sebagai jamu moden untuk kaum perempuan, kasi cuci dalaman. Katanya nak maintain kulit yang sihat awet muda ni,please ambil sekali supplemen. Yup, excited sangat sebab memang kalau mereka yang pakar bab-bab kecantikan pun sendiri amalkan shaklee ni.

Shaklee ni best sebab setiap produk dikawal mutu, dan ada kajian untuk hasilkan produk. Bukan senang-senang tau. So, sebab tula ianya berkesan. Sape yang dah amalkan shaklee ni mostly akan stay dengan produk ni. Harga memang la puluh-puluh ringgit sampai ratus kadang tu, tapi satu botol selalunya boleh tahan 3-4 bulan. Memang berbaloi la kiranya. Contohnya Vitamin C, harga sebotol RM98. Tapi sebotol tu ada 180 biji tau, so sebiji harga cuma 54sen. B Complex pulak RM53.75 (120 biji) dan Alfalfa RM56.98 (330 biji). Kalau jadi ahli harga banyak berbeza, so ramai pengguna tegar ni ialah member shaklee. Jimat berganda-ganda.








Jom sesiapa nak try shaklee ni boleh wassap2 di nombor 011-1291 9805/ain. Boleh tanya dulu sampai puas hati sebelum pilih produk yang sesuai untuk anda.

Antara set yang popular:
SET KECANTIKAN
SET MENGANDUNG
SET BERPANTANG
SET KESUBURAN
SET KANAK-KANAK
SET UNTUK DIET

011-1291 9805/ain




0 comments: